Din virksomhed

Siden er flyttet til ditlovfilter.dk.

Indtast oplysninger om din virksomhed og se, hvilke af statens hjælpepakker der er relevante for din virksomhed som følge af COVID-19. Listen over relevante hjælpepakker opdateres efter hvert svar du angiver.

Vi anbefaler, at du supplerer resultaterne fra ditlovfilter.dk med resultaterne fra spørgeskemaet her virksomhedsguiden.dk.

Overstiger virksomhedens månedlige omsætning eller B-indkomst 10.000 DKK pr. måned?

Hvad er virksomhedens forventede tab i procent pga. COVID-19 i månederne marts, april, maj, juni 2020?

Hvad er din ejerandel af virksomheden i procent?

Arbejder du selv i virksomheden?

Hvor mange ansatte forventer du at opsige?

Hvor mange ansatte havde du 9. marts 2020?

Har virksomheden hjemsendt medarbejdere?

Benytter din virksomhed sig af hjemsendelse uden løn?

Har virksomheden lønmodtagere, som er fraværende (f.eks. sygedage) som følge af COVID-19?

Har virksomheden haft forbud mod at holde åbent og ikke haft omsætning i hele perioden med forbud mod at holde åbent?

Har virksomheden faste omkostninger (f.eks. husleje) for mindst 25.000 kr. i perioden fra og med 9. marts til og med 8. juni 2020?

Er din virksomhed arrangør af et arrangement med en forventning om mere end 500 deltagere?

 Hjælpepakkerne

Måske relevant

Relevant

Ikke relevant

  Lønkompensationsberegner

Lønkompensationsberegneren er fortsat under konstruktion.

Din virksomhed kan muligvis få midlertidig lønkompensation, hvis virksomheden forventer at skulle afskedige medarbejdere som følge af COVID-19 og virksomheden hjemsender medarbejdere uden arbejde med løn.

Vi anbefaler materialet på virksomhedsguiden.dk.

Vi vil gerne minde om følgende:

Beregnet:

Mulig kompensation: Ikke beregnet
Det koster det dig at beholde samtlige medarbejdere efter kompensation: Ikke beregnet

Lønkompensationsberegneren beregner kompensationen ud fra, at der er 20 arbejdsdage på en måned. Dette er relevant, hvis den ansatte forventes at skulle arbejde nogle dage i perioden, hvor den ansatte er hjemsendt.

# Hjemsendt med løn? Lån pr. måned i DKK i perioden Funktionær? Hjemsendt periode Forventet antal arbejdsdage i hjemsendt periode Antal timer pr. uge Ejer mere end 25% af virksomhed? Mulig kompensation i DKK Slet række
1
Ikke beregnet

 Om projektet

ditlovfilter er et værktøj, der hjælper dig og din virksomhed med at navigere i statens forskellige hjælpepakker, der er gjort tilgængelige i forbindelse med coronakrisen og dens konsekvenser for virksomheder. Du kan på websitet indtaste få oplysninger om din virksomhed, hvorefter informationerne sorteres sådan, at man let får overblik over, hvilke hjælpepakker der er relevante, og hvilke pakker der er irrelevante.

Tilmed har vi udviklet en beregner, som viser de samlede lønomkostninger efter at have opnået lønkompensation fra staten. Vi håber, at dette vil opmuntre virksomheder til at beholde deres medarbejdere, da de bedre kan overskue konsekvenserne.

 Om os

Vi er tre gamle skolekammerater. Vi lever alle forskellige liv i dag, men vores venskab holder vi jævnligt ved lige. Det bygger på et sæt af fælles værdier, hvor fællesskab, familie og venner er centrale elementer. Dertil kommer interessen for at hjælpe, hvor der hjælpes kan, hvilket på mange måder afspejles i dette projekt.

ditlovfilter er vores første projekt sammen. Og for at det ikke skal være nok, kom det til live henover en weekend. 48 timer fra ide til produkt. Det er vi stolte af. Sidenhen har det været gennem et par justeringer, som gerne skulle gøre det mere brugervenligt, og dermed sikre, at hjælpen når flest muligt.

Som du kan læse nedenfor, er vores baggrunde meget forskellig. En jurist, en statskundskaber og en matematiker med sans for IT. Alle baggrunde med stor relevans for dette projekt. Det synes vi i hvert fald. Døm selv.

Vi har forsøgt at lave en nem måde at navigere igennem de forskellige hjælpepakker og dermed spare tid og penge. Ressourcer I i stedet kan bruge til det, I er bedst til, drive jeres forretning. Målet er, at flere får adgang til den hjælp staten tilbyder, flest muligt beholder deres job, så både virksomheder og ansatte kommer helskindet gennem krisen.

Børge

Børge Laursen arbejder til daglig som IT-konsulent i Accenture. Han er uddannet cand.scient.math fra Københavns Universitet.

Joachim

Joachim Kongsted arbejder til daglig i Børne- og Undervisningsministeriet, hvor han primært beskæftiger sig med udviklingen af folkeskolen. Han er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet.

Jonatan

Jonatan Brandt er uddannet cand.jur fra Aarhus Universitet. Han er i øjeblikket jobsøgende, så hvis du søger en jurist, så tag kontakt til os.

Har du opdaget et problem på siden? Beskriv dit problem og kontakt os på email ditlovfilter@gmail.com